Incarcator inteligent Hecht 2013 pentru acumulatori auto de tip wet
-37%
Incarcator inteligent Hecht 2013 pentru acumulatori auto de tip wet Incarcator inteligent Hecht 2013 pentru acumulatori auto de tip wet Incarcator inteligent Hecht 2013 pentru acumulatori auto de tip wet Incarcator inteligent Hecht 2013 pentru acumulatori auto de tip wet
Cod produs: HECHT2013

Incarcator inteligent Hecht 2013 pentru acumulatori auto de tip wet

Garanție: 24 - 36 luni

Deschidere colet la livrare

Cumpărături 100% sigure

Garanție service

Producător: HECHT

Drept de retur: 14 zile

Livrare în maxim: 24 - 72 ore

Comandă telefonic la +40371238441

HECHT 2013 este un sistem automat incarcator de baterie de 12 V , cu un curent de iesire de pana la 15 A. Datorita sistemului de monitorizare a starii inteligent pentru incarcarea terminalelor, ca si operator al incarcatorului nu trebuie sa va faceti griji despre nimic, trebuie doar sa conectati incarcatorul la baterie. Puteti incarca baterii de plumb (Pb, LEAD-ACID), gel, EFB si AGM. Incarcatorul selecteaza automat cea mai adecvata de incarcare, curentii de incarcare este de 2 A la 15 A, si poate fi reincarcat cu capacitatea de a 4-300 Ah .

 

O caracteristica interesanta este BOOST, in care bateria este reincarcata rapid , astfel incat este posibil ca ,dupa 5 minute de incarcare, automobilul sa fie pornit. Aceasta functie incepe cu o singura apasare a unui buton de pe panoul de incarcare si o veti aprecia in special in timpul lunilor de iarna.

 Starea incarcarii si starea bateriei sunt indicate pe afisajul incarcatorului. Apratul este proiectat pentru a proteja terminalele impotriva scurt-circuitului, protectie la polaritate inversa si protectia impotriva scanteilor la manipularea terminalele de pe baterie. In acelasi timp, asigura stoparea automata a incarcarii cand bateria este deteriorata, iar tensiunea scade sub 2 V. Cablurile terminale sunt situate in carcasa aparatului.
Pe partea din spate a incarcatorului se afla o priza clasica de 12 volti. Aici puteti utiliza sursa de alimentare de 12 V. De exemplu, daca utilizati o cartela auto de 12 volti, o puteti porni cu usurinta pe o priza regulata de 230V - puteti utiliza incarcatorul ca adaptor. De asemenea, puteti incarca o varietate de incarcatoare de 12V pentru tablete, telefoane si alte dispozitive proiectate sa se conecteze la priza unei masini, dar curentul maxim nu poate depasi 7A.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Portabil
Utilizare Rezidential
Tip functionare Incarcare Incarcare rapida
Baterie auto compatibila PB-CA Plumb si acid Gel EFB AGM
Capacitate baterie auto 4 - 300 Ah
Functii Protectie suprasarcina Protectie la polaritate inversa
Culoare Rosu/Negru
 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune de iesire 12 V
Curent maxim de incarcare 7 A
Tensiune alimentare 230 V
 

DIMENSIUNI

Greutate 1.5 Kg
 
+40371238441 contact@atomico.ro

Coș de cumpărături