• 1 Produs

  Drujba electrica – una dintre cele mai folositoare unelte de gradina
  Daca doresti sa ai o gradina ingrijita, una dintre cele mai folositoare unelte de care vei avea nevoie este drujba electrica. Nu doar ca vei scapa de grija ca ramai fara benzina, dar noile modele sunt mai performante si au dimensiuni diferite, in asa fel incat sa alegi ce ti se potriveste mai bine.

  Drujba electrica poate avea de cele mai multe ori un pret mai avantajos decat una pe acumulatori,fiind si mai fiabila, deoarece nu are nevoie de schimbarea bateriilor. Printre tipurile de drujbe pe care le poti gasi se numara cele profesionale, dar si cele de crengi, daca ai o gradina mai mica.

  Drujbe electrice performante la preturi pentru toate buzunarele
  Daca vrei o drujba electrica ieftina, dar performanta si de calitate, ai ajuns unde trebuie. Fie ca o doresti pentru uz intens sau ocazional, la Atomico vei gasi diferite modele disponibile. Poti alege una telescopica sau una de tuns gardul viu careia ii vei putea adauga diverseaccesorii. Avand in vedere ca este mai compacta decat o motocoasa sau o masina de tuns iarba, nu vei avea nevoie nici de foarte mult spatiu pentru depozitarea sa.

  Drujbele electrice sunt printre cele mai utile unelte pentru gradina si curte, acestea devenind indispensabile din gospodariile mici si mari de la sat sau de la oras. Alege acum un model de ultima generatie sau pur si simplu unul care ti se pare potrivit pentru nevoile tale si comanda-l cu un simplu click!