Atomizor Maruyama MD 181 DX - 3.9 CP, 13L
-42%
Cod produs: 352795

Atomizor Maruyama MD 181 DX - 3.9 CP, 13L

Garanție: 24 - 36 luni

Deschidere colet la livrare

Cumpărături 100% sigure

Garanție service

Producător: Maruyama

Drept de retur: 14 zile

Livrare în maxim: 24 - 72 ore

Comandă telefonic la +40371238441

Pulverizatoarele sunt instrumente foarte utile pentru gradina si se folosesc la aplicarea lichidelor, de la apa pana la diverse substante chimice, inclusiv insecticide, fungicide si erbicide.

Pulverizatorul ofera o metoda simpla si eficienta de a dispersa cantitatea de substanta, indiferent daca se folosesc substante ecologice sau nu,intentia este de a folosi cat mai putina solutie, procesul de stropire sa dureze cat mai putin, adica sa fim cat mai eficienti.

Dupa ce va hotarati asupra solutiei ce urmeaza sa fie folosita in timpul procesului de stropire, urmat de alegerea pulverizatorului.Alegerea pulverizatorului depinde de zona sau portiunea ce urmeaza sa fie supusa tratamentului.De exemplu sunt anumite portiuni ce pot fi tratate cu cantitati mici de solutie sau zone, precum peluze, gradini mari, livezi ce au nevoie de un pulverizator cu capacitate mare.

Pentru suprafetele intinse cea mai buna alegere este pulverizatorul dotat cu motor termic, cunoscut si sub denumirea de atomizor.Datorita motorului cu combustie interna, munca este mult mai usoara,nu este nevoie sa generam manual presiune folosind puterea fizica, in plus, atomizorul are forma unui rucsac, poate fi deplasat cu usurinta si nu va impiedica procesul de miscare al utilizatorului.

Se poate observa ca gama noastra de atomizoare este in deplina conformitate cu politica companiei noastre si anume simplificarea la maxim a muncii clientilor nostrii datorita diversitatii si calitatii dispozitivelor pe care le comercializam.

Va incurajam pe fiecare dintre dumneavoastra sa profitati de avantajele unui atomizor oferit de compania Bronto.

Atomizorul Maruyama MD 181 DX produce o ceata puternica, uniform distribuita pentru o varietate de aplicatii.Circulatia aerului asigura o distributie omogena a substantelor in locuri greu accesibile.Atomizorul Maruyama dispune de o duza reglabila cu 4 gauri, 4 dispozitive antivibratii si este dotat cu un motor in 2 timpi Kawasaki foarte puternic.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip motor Termic
Tip motor termic 2 timpi
Tip alimentare Benzina
Tip pulverizare Ceata
Tip pornire Sfoara
Tip lucrare Profesional
Functii Robinet oprire solutie Jet reglabil Soc Pulverizare pe verticala Acceleratie la mana Aprindere electronica Maner ergonomic
Culoare Multicolor
 

CARACTERISTICI TEHNICE

Capacitate cilindrica 64.7 cm³
Putere motor 2.9 kW
Putere 2.9 kW
Nivel zgomot 74.7 dB
Capacitate rezervor solutie 13 l
 

PERFORMANTE

Debit de lucru 3.8 l/min
Distanta de pulverizare pe orizontala 14 m
Distanta de pulverizare pe verticala 11 m
 

DIMENSIUNI

Inaltime 590 mm
Lungime 375 mm
Latime 480 mm
Greutate 11.2 Kg
 
 
+40371238441 contact@atomico.ro

Coș de cumpărături