Aparat de sudura Procraft AWH300T - MMA, 300Ah
-42%
Aparat de sudura Procraft AWH300T - MMA, 300Ah Aparat de sudura Procraft AWH300T - MMA, 300Ah Aparat de sudura Procraft AWH300T - MMA, 300Ah Aparat de sudura Procraft AWH300T - MMA, 300Ah
Cod produs: BEM1502

Aparat de sudura Procraft AWH300T - MMA, 300Ah

Garanție: 24 - 36 luni

Deschidere colet la livrare

Cumpărături 100% sigure

Garanție service

Producător: Pro Craft

Drept de retur: 14 zile

Livrare în maxim: 24 - 72 ore

Comandă telefonic la +40371238441

Acest aparat poate fi folosit in orice regim : professional, semiprofesional si hobby.

Brandul Pro Craft Germany, din care face parte acest aparat de sudura, este unul de top ce produce utilaje care sa sa faca fata uzului intes, dar si lucrarilor care au nevoie de delicatete. Toate aparatete de sudura au fost testate inainte de a intra pe piata si au o durata de functionare care se intinde pe parcursul mai multor ani.

Cu aceasta masina multifunctionala destinata sudurii de structuri metalice din metale feroase si neferoase, sudarea se realizeaza cu ajutorul piesei electrod invelit, cu un diametru de pana la 5 mm, atat in ​​curent continuu si curent alternativ.

Reglementarea actuala este in intervalul de la 20A la 300A. Invertorul este economic. Include in dispozitivul sau si automat de protectie scurt-circuit, supra-curent de putere. invertor de sudare a acestui model are un ventilator incorporat, care asigura stabilitatea regimului de temperatura.

Daca aparatul este supraincalzit, oprirea automata este activata. Astfel de capacitati functionale ale unitatii ca o aprindere cu arc de lumina, controlul stabilitatii arcului in timpul sudarii si functia anti-lipire a electrozilor prelungesc in mod semnificativ durata de viata si imbunatatesc calitatea cusaturii de sudura. Dispozitivul are dimensiuni compacte si lumina in greutate, ceea ce va permite sa il transportati in maini. caracteristici:

  • Tehnologie IGBT de ultima generatie
  • Dimensiune compacta
  • Racirea fortata
  • Protectie impotriva supraincalzirii
  • Electroliza electrodului
  • Hot start Pierderea mica de ralanti
  • Element de baza calitativ
  • Reglarea neteda a curentului de sudura

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat Invertor
Tip lucrare Profesional
Tip alimentare Electric
Tip sudura MMA
Clasa de izolatie IP 21
Culoare Verde
Continut pachet 1 x Cablu de sudura cu cleste port-electrod 1 x Cablu de sudura cu cleste de masa 1 x Perie cu ciocanel pentru zgura 1 x masca de sudura
 

CARACTERISTICI TEHNICE

Tensiune alimentare 230 V
Curent maxim de sudura 300 A
Reglare intensitate curent 20 - 300 A
Diametru electrozi 5 mm
 

DIMENSIUNI

Greutate 4 Kg
 
+40371238441 contact@atomico.ro

Coș de cumpărături

Acest site folosește module cookie